«Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» покажуть у форматі 4DX

22 січня 2018,  18:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Українські глядачі зможуть пережити фінальну главу антиутопічної трилогії «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» в форматі 4DX.

Новий український ТБ-ролик фільму «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті», який ви можете подивитися вище, повідомляє, що він буде конвертований в формат 4DX, який крім 3D вражає глядача ще 20 спецефектами, як вітер, дощ, туман, блискавки, різні аромати, мильні бульбашки і сніг, а також рухом крісел.

Офіційний синопсис «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті»:

Томас і глейдери, що вижили, знову змушені протистояти секретній організації «П.О.Р.О.К.». Тепер вони повинні боротися, щоб знайти ліки від смертельної хвороби, відомої як «Спалах», що забрала життя більшої частини людства. Дружба та вірність пройдуть чергову перевірку на міцність, і  нарешті дізнаємося, хто виживе в фінальній сутичці.

В образі Томаса на екрани повертається Ділан О’Брайен, компанію йому складуть Томас СенгстерКая СкоделаріоРоза СалазарДжанкарло ЕспозітоЛі Гі-хонНаталі ЕммануельБаррі ПепперЕйдан Гіллен і Патрішія Кларксон.

Покази фільму в форматі 4DX пройдуть в київському кінотеатрі «Сінема Сіті», починаючи з 24 січня, і мережі кінотеатрів «Планета кіно», починаючи з 25 січня, в Києві, Одесі, Львові та Харкові.

Ви вже можете придбати квитки «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» на нашому сайті.

В широкий український прокат фантастичний бойовик Веса Болла виходить цього тижня, 25 січня.

Зараз в 4DX показують фільми «Пригоди Паддінгтона 2», «Джуманджі: Поклик джунглів» і «Зоряні війни: Останні джедаї».

2752 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: