Роузі Хантінгтон-Вайтлі згадала свою оголену фотосесію

4 грудня 2017,  15:53 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Трансформерів 3» Роузі Хантінгтон-Вайтлі поділилася відвертим знімком дворічної давності.

Минулого тижня 30-річна модель і актриса опублікувала у своєму Instagram чорно-білу фотографію оголеної себе, позуючою в 2015 році для лінії б'юті-продуктів Violet Grey:

#tb @benhassett x @violetgrey

Автором оголеної фотографії виступив англійський фотограф Бен Хассетт, який працював з такими відомими європейськими та американськими акторами і актрисами, як Дженніфер Лоуренс, Маріон Котійяр, Енн Хетевей, Білл Найі і Кейт Мара, а також з телезіркою Кім Кардашьян.

Цікаві фотографії з ними ви можете побачити в Intagram Хассетта або на його офіційному сайті.

У червні Хантінгтон-Вайтлі та її цивільний чоловік Джейсон Стейтем привітали свою першу дитину, Джека Оскара, і новоспечена мама вже встигла прийти у форму, демонструючи свою струнку фігуру під час останніх виходів у світ.

Після свого дебюту у великому кіно в «Трансформерах 3» Хантінгтон-Вайтлі зіграла одну з дружин диктатора Несмертного Джо в постапокаліптичному екшені «Шалений Макс: Дорога гніву», який отримав 6 «Оскарів».

З тих пір її не було видно на великому екрані, і поки акторка вирішила повністю присвятити себе материнству і модельній кар'єрі, а нещодавно стала дизайнером одягу, запустивши у вересні лінію Rosie HW x Paige разом з Пейдж Адамс-Геллер.

2051 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: