«За прірвою у житі» може стати останнім фільмом Кевіна Спейсі

30 листопада 2017,  14:29 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

В Україні з 7 грудня на тлі безперервних секс-скандалів в Голлівуді виходить, можливо, останній фільм за участі дворазового лауреата премії Оскар Кевіна Спейсі – «За прірвою у житі». Молодого письменника Селінджера зіграв Ніколас ГолтШалений Макс: Дорога люті», «Люди Ікс»).

Фільм розповість про молоді роки письменника Дж.Д.Селінджера на початку 1940-х років, коли він ще навіть не планував свою головну книгу «Над прірвою в житі», а лише отримував незліченну кількість відмов від видавництв. Важливу роль у становленні Селінджера зіграв ексцентричний викладач Колумбійського університету Віт Бернетт, який підштовхував до дій початківця Селінджера. Його-то і зіграв Кевін Спейсі.

«За прірвою у житі» був знятий задовго до того, як розгорівся скандал зі звинуваченням Спейсі в домаганнях до юнаків, гучним камінг-аутом і перетворенням актора в персону нон грата, аж до звільнення з серіалу «Картковий будиночок», видалення кадрів з фільму Рідлі Скотта і розміщення в лікарні для лікування секс-залежності. Наразі невідомо, чи побачимо ми ще коли-небудь Кевіна Спейсі в кіно, бо в світлі всього, що відбувається, схоже, все обмежиться цим байопіком «За прірвою у житі».

1338 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: