Всі супергерої Marvel зібралися разом у фотосесії для Vanity Fair

28 листопада 2017,  20:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

35 героїв Кіновсесвіту Marvel об'єдналися для епічної фотосесії журналу Vanity Fair, щоб відсвяткувати 10-річчя своєї франшизи.

У 2018 році MCU виповниться 10 років, і масштабний матеріал Vanity Fair відзначає цей ключовий момент в історії кіно.

Разом з обкладинками і фотографіями акторів у своїх коронних образах нам розкривають деякі деталі двох майбутніх блокбастерів «Месники: Війна нескінченності» і «Месники 4», зйомки яких все ще тривають в Атланті.

Матеріал зазначає, що гряде «прощання з деякими з супергероїв-засновників [франшизи] і сходження нового покоління [супергероїв]».

Майбутні фільми об'єднають 83 відомих особи, які останнє десятиліття оживляли на екрані персонажів коміксів Marvel: Марк Руффало, який грає Халка, подружився з Віном Дизелем, голосом Грута; Анджела Бассетт, мати Чорної пантери Чедвіка Боузмана, що пролетіла крізь ураганні перешкоди, щоб приєднатися до Роберта Дауні мол. (Залізна людина), Скарлетт Йоханссон (Чорна вдова), Гвінет Пелтроу (Пеппер Поттс), Брі Ларсон (Капітан Марвел), Пола Радда (Людина-мураха), Джеремі Реннера (Соколине око), Лоуренса Фишберна (Голіаф) і Стена Лі, одного з творців найвідоміших супергероїв Marvel, без чийого камео не обходиться жоден фільм франшизи.

До речі, якщо більшість супергероїв не особливо змінилися за ці 10 років, хіба тільки стали старше, то Тор (Кріс Гемсворт) постає на фото з новою стрижкою, як в «Тор: Рагнарок», а також свої нові зачіски представляють Чорна вдова, яка вирішила перефарбуватися з рудої у блондинку, і Соколине око, який виголив своє волосся з обох боків, зробивши собі подобу ірокеза.

Як вам їх новий імідж?

Разом з цими акторами позують перед камерою Кріс Еванс (Капітан Америка), Семюел Л. Джексон (Нік Ф'юрі), Данай Джекесай Гуріра (Окойе), Том Голланд (Людина-павук), Кріс Претт (Зоряний лицар), Карен Гіллан (Небула), Летішіа Райт (Шурі), Зої Салдана (Гамора), Кобі Смолдерс (Марія Хілл), Тесса Томпсон (Валькірія), Лінда Карделліні (Лора Бартон), Дейв Батіста (Дракс), Дон Чідл (Бойова машина), Джон Фавро (Хеппі Хоган), Майкл Дуглас (Хенк Пім), Пол Беттані (Віжен), Елізабет Олсен (Червона відьма), Ентоні Макі (Сокіл), Бенедикт Камбербетч (Доктор Стрендж), Пом Клемент'єфф (Богомолица/Мантіс), Себастьян Стен (Зимовий солдат), Бредлі Купер (Ракета), Еванджелін Ліллі (Оса), Бенедикт Вонг (Вонг) і президент Marvel Studios Кевін Файгі.

Але і це ще не всі ключові гравці MCU. У цій фотосесії чітко відчувається відсутність Тома Гіддлстона в образі Локі і головного лиходія майбутніх «Месників» Таноса, якого втілює Джош Бролін. Вони точно з'являться в цих фільмах, але тут, на жаль, місця для них не знайшлося.

Також хотілося б побачити разом з цими акторами Гейлі Етвелл (Пеггі Картер) і Ентоні Гопкінса (Одін), які багато років були важливою частиною MCU, і дивно, що тут немає Емілі ВанКемп (Агент 13), враховуючи поцілунок Кепа і її героїні у фільмі «Перший месник: Протистояння».

І де Ларсон в костюмі Капітана Марвел, яку згадує журнал у своєму матеріалі? Схоже, у неї буде зовсім скромна роль в майбутніх «Месниках», або ж Файгі хоче, щоб вигляд героїні залишався секретом аж до її екранного дебюта.

«Месники: Війна нескінченності» вийдуть на екрани 3 травня 2018 року, а «Месники 4» – 2 травня 2019.

12009 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: