Вілл Сміт і команда «Аладдіна» завершили зйомки в Йорданії

16 листопада 2017,  18:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вілл Сміт поділився другим знімком з кастом і знімальною групою діснеївського рімейка «Аладдін».

Минулого тижня, 8 листопада, зірка «Людей в чорному» опублікував у своєму Facebook групову фотографію з командою «Аладдіна», зроблену у вільний від зйомок час на тлі відомої йорданської пам'ятки – стародавнього міста Петра:

Ми знімаємо «Аладдін» в Йорданії. Взяв свою команду на екскурсію в ПЕТРУ! Це було в моєму списку речей, які треба зробити перед смертю, вже років 20. ЦЕ БОЖЕВІЛЛЯ!

Сміта, одягненого в білу футболку та білу кепку, можна побачити на фото трохи правіше центру. Поруч з ним, теж у білому, стоїть виконавець ролі лиходія Джафара Марван Кензарі.

Сміт також сердечно подякував йорданцям за привітний прийом:

Особливе спасибі королівській сім'ї і людям Йорданії. Ви всі ЧУДОВО ПОДБАЛИ про нас. Ми повернемося!

Команда «Аладдіна» закінчила зйомки в Йорданії в суботу, 11 листопада, про що повідомив в Instagram виконавець головної ролі Мена Массуд, поділившись фото з пустелі Ваді-Рам:

Завершилися зйомки «Аладдіна» на йорданській локації! Не можу навіть описати величезну красу цієї країни і її людей. Покора, щедрість та гостинність королівської сім'ї, бедуїнів і всіх, кого ви зустрічаєте там, воістину неймовірні. Це досвід на століття! Йорданія, ти нагадала мені про моє коріння — шокран!

Роль принцеси Жасмін в рімейку виконає Наомі Скотт. Також у фільмі з'являться Назім Педрад (Далія), Біллі Магнуссен (принц Андерс), Нуман Акар (Накім) і Навід Негабан (Султан).

Режисером цього дійства, в основі якого лежить однойменний мультфільм 1992 року, виступає Гай Річі.

У світовий прокат «Аладдін» прибуде 24 травня 2019 року.

2572 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: