Крістен Стюарт і Люпіта Ніонго можуть стати новими «Ангелами Чарлі»

11 листопада 2017,  14:04 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Крістен Стюарт і Люпіта Ніонго ведуть переговори з Sony Pictures з приводу основних ролей в прийдешньому перезапуску «Ангели Чарлі».

Sony розглядає кандидатуру Стюарт на роль однієї з трьох жінок, що працюють приватними детективами на загадкову і впливову людину на ім'я Чарлі, повідомляє Variety.

Вони також запримітили володарку премії «Оскар» Ніонго, відому завдяки історичній драмі «12 років рабства».

Режисером проекту буде Елізабет Бенкс, чиїм повнометражним режисерським дебютом став фільм «Ідеальний голос 2».

Sony сподівається, що нові «Ангели Чарлі» стануть першою частиною франшизи. Їх будуть продюсувати Бенкс разом з Елізабет КантільонУ пошуках галактики») і Максом ХандельманомІдеальний голос»).

Для Стюарт, якщо вона укладе контракт, «Ангели Чарлі» стануть першим великим голлівудським проектом з часів «Білосніжки і Мисливця» 2012 року. Останнім часом вона знімалася в інді-проекти, за один з яких — «Зильс-Марія» — отримала премію «Сезар». В майбутньому актриса зіграє в байопіку «ДжейТі Лерой», психологічному трилері «Ліззі» і пригодницькій картині «Під водою».

Ніонго повернеться в образі Маз Канати у фільмі «Зоряні війни: Останні джедаї», а в лютому втілить Накію в супергеройському екшені «Чорна пантера».

У світовий прокат «Ангели Чарлі» увірвуться 6 червня 2019 року.

1773 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: