Г'ю Джекман, Зак Ефрон і Зендея на персональних постерах фільму «Найвеличніший шоумен»

7 листопада 2017,  16:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зак Ефрон летить з Зендеєю на нових постерах музичного байопіка «Найвеличніший шоумен».

«За участю оскароносних авторів пісень мюзиклу „Ла-Ла Ленд“.»

Кінокомпанія 20th Century Fox поділилася п'ятіркою персональних постерів з героями «Найвеличнішого шоумена», які відправляють нас в чарівний світ цирку.

Офіційний синопсис картини:

Натхненний уявою Ф. Т. Барнума, «Найвеличніший шоумен» є оригінальним мюзиклом, який святкує народження шоу-бізнесу і розповідає про фантазера, який вийшов з нічого, щоб створити видовище, що стало всесвітньою сенсацією.

Барнума втілює номінант на премію «Оскар» Г'ю Джекман, який, до речі, був номінований за роль Жана Вальжана з «Знедолених», де актор також співав. З нетерпінням чекаємо його виступу в образі найвеличнішого шоумена.

Ефрон грає Філліпа Карлайла, який буде допомагати Барнуму створювати його знаменитий цирк Ringling Bros. and Barnum & Bailey, а Зендея перевтілилася для «Найвеличнішого шоумена» на акробатку Енн Вілер. У них з героєм Ефрона буде любов.

Дружиною головного героя Чаріті Барнум, яка буде надихати його і підтримувати у важкі часи, стане 4-разова номінантка на премію «Оскар» Мішель Вільямс.

Також постери представляють перший погляд на героїню Ребеки Фергюсон – шведську оперну співачку Дженні Лінд.

Дивимося український трейлер «Найвеличніший шоумен».

Режисером кінокартини виступає Майкл Грейсі, для якого це буде режисерський дебют. Над сценарієм працювали Дженні БіксСекс у великому місті») і Білл КондонКрасуня і чудовисько»).

Українська прем'єра «Найвеличнішого шоумена» відбудеться 4 січня 2018 року.

4206 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: