Леди Гага перевоплотилась в Эдварда Руки-ножницы

4 листопада 2017,  00:39 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На цей Геловін Леді Гага приміряла образ відомого кіноперсонажа Едвард Руки-ножиці.

З моменту виходу на екрани фентезійної мелодрами Тіма Бертона «Едвард Руки-ножиці» минуло вже 27 років, але популярність цього героя не падає, що довела Гага своїм геловінським костюмом.

Номінантка на премію «Оскар» поділилася у своєму Instagram цілою серією фотографій з веселої вечірки на честь Дня всіх святих, де її дуже легко сплутати з цим Едвардом Руки-ножиці:

Волосся: @fredericaspiras Грим: @sarahtannomakeup Костюм: @germ_aphobenotta і @theladybruno @tomeerebout #halloween #HAUS #hausofgaga

Компанію Співачці під час святкування склали її друзі, один з яких вибрав костюм для Геловіна іншого відомого персонажа Джонні Деппа – капітана Джека Спарроу з «Піратів Карибського моря».

Деппу дуже сподобалося таке перевтілення співачки, і коли про це зайшла мова на «Шоу Грема Нортона», він сказав з посмішкою:

Це так мило.

Ми приєднуємося до його коментаря. Це мило, але не надто практично на вечірці, хоча Гага примудрилася пристосуватися до своїх рук-ножиць і з їх допомогою спритно тримала келих вина. Добре, що там не подавали горох. З ним би довелося помучитися більше.

5292 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: