Новий погляд на Тора і його мечі у фільмі «Тор: Рагнарок»

1 листопада 2017,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тор показав свої нові мечі на промо-фотографії супергеройського фільму «Тор: Рагнарок».

Всім відомо, що в своєму третьому сольнику асгардійський бог втратить свій улюблений Мйольнір (спасибі, Хела) і опиниться на іншому кінці всесвіту — планеті Сакаар, де зійдеться в епічному гладіаторському поєдинку з неймовірним Халком.

У Халка на озброєнні будуть два здоровенних молота, з чим же на арену вийде Тор?

Як показує нове промо-фото з ним, Хелою і Валькирією, на задньому плані якого знаходиться гладіаторська арена з натовпами глядачів, на Сакаарі він вибере собі в якості зброї два меча, але ці мечі зовсім не схожі на ті, з якими бог грому зображений на своєму сольному постері і які нагадують зброю асгардійців.

Які мечі вам більше до смаку? У стилі Сакаара або в стилі Асгарда?

Ще крутіша зброя, з якою Тор вийде проти Халка, виглядає на постері від IMAX, де мечі, ніби підсвічені блискавками, замінюють літеру X.

В образах Тора і Халка в «Тор: Рагнарок» повернуться Кріс Хемсворт і Марк Руффало, Хелу і Валькирію зіграють Кейт Бланшетт і Тесса Томпсон а також компанію їм складуть Том Хіддлстон, Джефф Голдблюм, Карл Урбан, Ідріс Ельба, Ентоні Хопкінс і Бенедікт Камбербетч.

Режисером цього дійства виступає новозеландець Тайка Вайтіті.

Дивимося веселий промо-ролик, де актори пояснюють значення Рагнарока.

В українські кінотеатри «Тор: Рагнарок» прибуде вже завтра, 2 листопада. Квитки на його сеанси ви знайдете в нашій афіші.

5847 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: