Сексуальний геловінський костюм Елізабет Гілліс

30 жовтня 2017,  17:01 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь Геловіна зірка «Династії» Елізабет Гілліс перетворилася на сексуального білого лебедя.

На вихідних, коли багато країн, в числі яких і Україна, активно святкували найстрашніше і одночасно найкреативніше свято року, 24-річна актриса вразила свої 4,7 млн підписників Instagram шикарними фотографіями себе в образі білого лебедя.

Оскільки Геловін є приводом, щоб не тільки приміряти образ героя фільмів жахів або улюбленого персонажа популярної культури, а й красуватися вулицею практично в одній нижній білизні, то Гілліс вирішила в цьому році вибрати останній варіант.

Вона вбралася в білий корсет із золотою вишивкою, білі панчохи в сіточку, спідницю з білого пір'я, чорні оксамитові туфлі зі стразами, на підборах і завершила свій образ маленьким капелюшком в блискітках.

Прем'єра її нового серіалу «Династія», який є рімейком однойменної мильної опери 1980-х, відбулася 11 жовтня на каналі The CW. У ньому Гілліс грає харизматичну та хитру спадкоємицю багатомільярдної енергетичної імперії Феллон Керрінгтон, яка ворогує з новою дружиною свого батька Крістал Флорес (Наталі Келлі).

Його прем'єрну серію подивилося 1,26 млн глядачів, але до третьої серії кількість глядачів впало до 0,72 млн. Тим не менше, якщо ви почали дивитися «Династію», то ще рано переживати про її долю, оскільки багато які серіали The CW, як «Пришелепкувата колишня», «Незаймана Джейн» і «Я — зомбі» не вражають величезними рейтингами, але живуть вже не один сезон.

Гілліс повернеться в наступній серії «Династії», яка вийде на екрани 2 листопада за українським часом.

1772 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: