Розкрита секретна роль Джуліана Льюїса Джонса в «Лізі справедливості»

23 жовтня 2017,  13:50 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Джуліан Льюїс Джонс повідомив, що в супергеройському фільмі «Ліга справедливості» він зіграє особу королівської крові.

Останні кілька місяців ходили різні чутки про те, кого в «Лізі справедливості» втілить Джонс, і вчора актор вирішив з ними покінчити, поділившись в Instagram закулісним знімком з собою в образі Атлана, древнього короля Атлантиди, і режисером Заком Снайдером, якого він називає «кінематографічним генієм»:

Так неймовірно гордий тим, що я є частиною «Ліги справедливості». Зак Снайдер є кінематографічним генієм, а Джейсон Момоа — милий хлопець.

На фото Атлан постає в повному королівському обмундируванні, що нагадує костюм Аквамена, якого грає Джейсон Момоа. Його голову прикрашає золотий шолом/корона, а в руках він тримає свій вражаючий тризуб. На його поясі присутній той же знак, що і на поясі Аквамена, показуючи, що це не тільки особистий символ Артура Каррі, а і всієї королівської родини атлантів.

Атлан з'явиться в пролозі кінокартини, який покаже стародавні часи.

На вихідних стало відомо, що «Ліга» буде найкоротшим фільмом DCEU.

У фільмі також зіграють Бен Аффлек, Галь Гадот, Езра Міллер, Рей Фішер, Генрі Кавілл, Емі Адамс, Ембер Херд, Конні Нільсен, Дж.К. Сіммонс, Джеремі Айронс, Кіаран Хайндс, Біллі Крудап і Джессі Айзенберг.

Українська прем'єра «Ліги справедливості» відбудеться 16 листопада.

2000 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: