Навіщо була перероблена сцена з Мйольніром у фільмі «Тор: Рагнарок»?

21 жовтня 2017,  21:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові промо-матеріали супергеройського екшену «Тор: Рагнарок» показують перероблену сцену знищення Мйольніра.

В першому трейлері «Тор: Рагнарок» Тор (Кріс Хемсворт) і Локі (Том Хіддлстон) зіткнулися з богинею смерті Хелою (Кейт Бланшетт) у нью-йоркському підворітті, де суперзлодійка знищила Мйольнір.

Але згодом цей епізод був змінений — його перенесли подалі від міста у відкриту місцевість, і тепер Тор втратить свій улюблений молот у чистому полі під похмурим небом.

Режисер Тайка Вайтіті пояснив в інтерв'ю для Digital Spy, навіщо він вирішив телепортувати дану сцену з Нью-Йорка. Спершу він спробував віджартуватися:

Підворіття не круті. Поля круті. Запитайте кого завгодно.

Після Вайтіті продовжив вже серйозно, зробивши акцент на тому, що хотів, щоб возз'єднання Тора і Локі з Одіном (Ентоні Хопкінс) пройшло не у великому місті, а в мирній обстановці:

Спочатку ми зняли це на знімальному майданчику Нью-Йорка. Ми хотіли, щоб [Тор і Локі] вирушили на Землю і побачили Доктора Стренджа, але було б занадто зручно, щоб [Одін] раптово вийшов по дорозі в провулок, і все інше до того моменту, коли все прискорюється і [події] відбуваються одночасно всюди. Ми хотіли відправитися в мирне місце і відпочити з цими персонажами, побути з Одіном, поки він передає мудрість і інше, і не чути, як позаду гудуть дурні жовті таксі.

Оцінити зміну епізоду возз'єднання Одіна зі своїми синами (і знищення Мйольніра) можна буде в кінотеатрах України з 2 листопада.

3127 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: