Шер возз'єднається з Меріл Стріп у сіквелі «Mamma Mia!»

20 жовтня 2017,  13:38 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Шер зіграє несподівану роль в мюзиклі «Mamma Mia! Here We Go Again».

Шер приєдналася до касту продовження популярного мюзиклу «Mamma Mia!», в якому втілить мати героїні Меріл Стріп, розкрила газета New York Post.

Незважаючи на те, що в житті у актрис всього 3 роки різниці, це цілком можливо, оскільки події сиквела покажуть молодість головної героїні Донни, в образі якої на екрани повертається Стрип, і Шер буде її матір'ю у флешбеках 1960-х.

Молоду Донну втілить зірка «Попелюшки» Лілі Джеймс.

Разом зі Стрип у продовженні повернуться Аманда Сейфрід, Колін Ферт, Пірс Броснан, Стеллан Скарсгард, Крістін Баранскі, Джулі Волтерс і Домінік Купер.

Також до касту нещодавно приєднався Енді Гарсіа.

Зйомки кінокартини проходять в Лондоні та Хорватії, де знімають сцени, дія яких за сюжетом буде відбуватися в Греції.

Більше закулісних фотографій з Джеймс, яка відриваються з колегами на зйомках на фоні Адріатичного моря, ви знайдете тут.

Режисером і сценаристом сіквела виступає Ол Паркер.

Для Шер, на чиєму рахунку є «Оскар» за головну жіночу роль у фільмі «Зачаровані місяцем», це буде повернення на великий екран після довгої перерви. Востаннє її можна було побачити в кіно в «Бурлеску», який вийшов в 2010 році.

Разом зі Стрип вони знімалися у байопіку «Сілквуд», за свою гру в якому обидві актриси отримали номінації на «Оскар», а Шер виграла «Золотий глобус».

У світовий прокат «Mamma Mia! Here We Go Again» прибуде 19 липня 2018 року, через десять років після виходу першого фільму.

1970 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: