Персональні постери «Пригоди Паддінгтона 2»

20 жовтня 2017,  12:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Веселий ведмідь і його сімейка повертаються на персональних постерах сімейної комедії «Пригоди Паддінгтона 2».

«Потрібно бути справжнім ведмедем, щоб зловити злодія.»

Офіційний синопсис сіквела пригод ведмедика Паддінгтона:

У «Пригодах Паддінгтона 2» Паддінгтон щасливо обжився разом з сімейством Браун в Віндзор Гарденс, де він став популярним членом суспільства, даруючи людям радість і мармелад, куди б він не пішов. Перебуваючи в пошуках ідеального подарунка на 100-й день народження тітки Люсі, Паддінгтон помічає в антикварному магазинчику містера Грубера унікальну книжку-розкладачку і, прагнучи її придбати, влаштовується на різні дивні роботи. Але книгу раптом викрадають, і Паддінгтон разом з Браунами відправляється ловити злодія...

В оригіналі Паддінгтона знову озвучить Бен Вішоу, а в українському дубляжі ведмедик знову буде говорити голосом Володимира Зеленського, якого можна почути в другому українському трейлері «Пригоди Паддінгтона 2».

Тітоньку Люсі озвучить Імелда Стонтон, яка найбільш відома завдяки втіленню злісної Амбрідж в Поттеріані.

Сімейство Браунів зіграють Г'ю Бонневілль, Саллі Хокінс, Мадлен Харріс і Семюел Джослін. В образах місіс Берд, містера Каррі і містера Грубера на екрани повернуться Джулі Волтерс, Пітер Капальді і Джим Бродбент.

Г'ю Грант втілить колись популярного і дуже самозакоханого актора Фенікса Бучанана, а Брендан Глісон – ведмежатника Наклза МакГінті.

Частина персонажів тримає на своїх постерах газети з різними заголовками, що вказують на події фільму. Газета містера Брауна свідчить «Маленький ведмідь у великій небезпеці», газета Джуді повідомляє, що вона тепер пише статті, а на головній сторінці газети місіс Берд розміщені три портрети підозрюваних у крадіжках, причому автором цього матеріалу виступає Джуді.

А на останньому постері Паддінгтон показує нам ту заповітну книжку-розкладачку з видами Лондона, яку він хоче подарувати своїй тітці.

Клікаємо на зображення, щоб перейти в галерею і розглянути його в кращій якості.

В українські кінотеатри «Пригоди Паддінгтона 2» прибудуть 18 січня 2018 року.

3675 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: