Блондинка Софі Тернер стала обличчям Wella

2 жовтня 2017,  00:12 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Гри престолів» Софі Тернер підкорює у нової промо-кампанії професійних засобів по догляду за волоссям Wella.

Тернер складно уявити без її рудого волосся, якими відомі обидві її знакові героїні — Санса Старк з «Гри престолів» і Джин Грей з франшизи «Люди Ікс». Але минулого року їй захотілося змінити свій образ, і вона пофарбувалася в блондинку.

Незважаючи на те, що 21-річна актриса вже встигла перефарбуватися назад в рудий колір, в серпні компанія Wella оголосила, що Тернер стане її глобальним послом, поділившись ніжним рекламним роликом (див. вище), в якому вона все ще блондинка.

А тиждень тому і сама Тернер вирішила згадати свої експерименти з кольором, поділившись в Instagram новою карколомною фотографією з промо-кампанії WellaPlex:

Пам'ятаєте той час, коли я сказала #ТакБлонду? [Засоби] Wellaplex дійсно допомогли моєму волоссю залишатися сильними під час змін кольору. #ВолоссяWella #ТакWellaPlex #ТакКольору #реклама

Зараз Тернер знімається у фільмі «Люди Ікс: Темний фенікс», де знову постане в образі рудоволосої мутанткі Джин, та й зйомки фінального сезону «Гри престолів», в якому вона повернеться в образі Санса, вже близько.

А якою актриса вам подобається більше: рудою або все-таки блондинкою?

Голосуйте за її кращий образ в коментарях.

3560 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: