«Милі ошуканки» отримали новий спін-офф

28 вересня 2017,  02:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал Freeform готує спін-офф популярної молодіжної драми «Милі ошуканки», в якому повернуться Саша Пітерс і Джанель Перріш.

Через три місяці після завершення хітового серіалу «Милі ошуканки» канал Freeform замовив пілотну серію його спін-оффу, який буде називатися «The Perfectionists» («Перфекціоністки»), повідомляє Deadline.

Події «Перфекціоністок» будуть розгортатися в містечку Бікон Хайтс, де все здається ідеальним: починаючи від топового коледжу до його успішних жителів. Але, насправді, ніщо в Бікон Хайтс не є таким, яким здається. Жахливий стрес від того, щоб бути ідеальними жителями, доводить когось з них до першого вбивства. Тут за кожним перфекціоністом ховається секрет, брехня і потрібне алібі.

Його головними героїнями стануть Елісон ДіЛаурентис і Мона Вондервол у втіленні Пітерс і Перріш.

Над спін-оффом працює авторка «Милих ошуканок» А. Марлін Кінг, і в його основі буде однойменна серія книг Сари Шепард, що придумала «Ошуканок».

Кінг дуже рада повернутися в цей світ підступних інтриг авторства Шепард:

Я у величезному захваті продовжити свою співпрацю з Сарою Шепард, [компаніями] Alloy, Freeform і Warner Horizon. Не можу дочекатися, коли представлю нашим шанувальникам — і Саші з Джанель — новий світ гострих відчуттів і сум'яття в Бікон Хайтс.

У 2013 році канал Freeform (тоді він називався ABC Family) вже спробував створити спін-офф «Милих ошуканок» — він був названий «Рейвенсвуд», як раз на честь таємничого проклятого містечка, але серіал зміг протриматися в ефірі всього 1 неповний сезон.

Сподіваємося, що цього разу каналу і шанувальникам «Милих ошуканок» пощастить більше.

5241 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: