Сіквел «Воно» отримав дату виходу

26 вересня 2017,  02:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Жахливий Пеннівайз повернеться на екрани восени 2019 року.

Прем'єра сіквела популярного хоррора «Воно» відбудеться рівно через два роки після виходу оригіналу – 6 вересня 2019 року, повідомляє Deadline.

Сіквел розповість про «Клуб лузерів» 27 років потому. Діти виросли і поїхали з Деррі. Але потім один кошмарний телефонний дзвінок змушує їх возз'єднатися в місті свого дитинства.

Режисером продовження, також заснованого на романі Стівена Кінга, буде все той же Андрес Мускетті.

В образі страхітливого клоуна Пеннівайза, який виходить на полювання раз у 27 років, у фільмі повернеться Білл Скарсгард. Поки він залишається єдиним підтвердженим членом каста; з нетерпінням чекаємо оголошення, хто втілить дорослих героїв, відомих як «Клуб лузерів».

Настільки швидке підтвердження сіквела обумовлено величезним успіхом «Воно» в американському та світовому прокатах. У свої перші вихідні ужастик Мускетті заробив рекордні $123 млн, що стало кращим відкриваючим вік-ендом вересня всіх часів, кращою прем'єрою осені всіх часів і кращим відкриттям для хоррора. Всіх часів, зрозуміло. І це при бюджеті в $35 млн.

Залишається лише сподіватися, що Warner Bros. і New Line Cinema створять для нього гідну другу частину і що Мускетті раптом не покине проект у зв'язку з «творчими розбіжностями», як це часто буває.

Серед інших очікуваних фільмів, які вийдуть на екрани в 2019 році, числяться супергеройський фільми «Месники 4», «Капітан Марвел» і «Загін самогубців 2», діснеївські римейки «Аладдін» і «Король Лев», фантастика «Годзілла 2» і «Зоряні війни: Епізод 9», а також «Гласс», «Джон Вік 3» і «Форсаж 9».

А поки ви все ще можете подивитися або переглянути «Воно» в українських кінотеатрах.

1009 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: