Про що може бути «Гамбіт»?

25 вересня 2017,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив можливий опис супергеройського екшену «Гамбіт» з Ченнінгом Татумом у головній ролі.

Створення кінофільму про пригоди вправного злодія і картяра Ремі Лебо не раз відкладався, і нині він знову перебуває в пошуках свого режисера, оскільки Даг Лайман залишив цей корабель. Зате вперше з'явилися можливі деталі його сюжету.

Згідно з описом проекту, про який дізнався Splash Report, «Гамбіт» спершу покаже головного героя у втіленні Татума під час суду в Новому Орлеані, де його не без причини вважають особливо небезпечним злочинцем.

Після за допомогою флешбека нас повернуть на 25 років назад, коли досвідчений злодій Люк Лебо стикається з 8-річним Гамбітом під час своєї чергової справи. Люка вражають здібності хлопця і він бере мутанта-сироту під своє крило. Виховуючись серед інших сиріт, яких він називає «кузенами», Гамбіт стає зіркою Гільдії злодіїв.

Подорослішавши і намагаючись сховатися від поліції, він зустрічає мутантку Беладону Будро. Вони закохуються одне в одного, але це заборонена любов, оскільки Будро є давніми ворогами клану Лебо. Щоб об'єднати родини, Гамбіт пропонує обом кланам здійснити масштабний злочин. Зрозуміло, його план йде шкереберть, і в цьому хаосі Меріенна Будро вбиває Люка Лебо.

Потім сюжет показує Гамбіта 10 років потому, коли його наймають здійснити пограбування в Парижі, щоб він викрав якусь цінність з Лувру. Це справа виявляється тестом від таємничого наймача, яким є Натаніель Ессекс, відомий як Злидень.

Злидень пропонує Гамбіту 40 мільйонів, щоб той знайшов загадкову валізу, вкрадену у клана Бодро. Він буде представлений на аукціоні на щорічному Балі злодіїв, де зустрічаються всі кримінальні організації світу. Бал проходить під прикриттям святкування Марді Гра в Новому Орлеані. І за допомогою декількох мутантів Гамбіт збирається провернути там неможливе пограбування.

Раніше роль Беладони пропонували актрисі Леа Сейду, але в зв'язку з величезною затримкою проекту вона була змушена його покинути.

Робота над сценарієм спін-оффу «Людей Ікс» все ще триває, так що його сюжет може змінитися.

Прем'єру «Гамбіту», якщо він все-таки почне свої зйомки наступного року варто очікувати не раніше 2019 року.

1650 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: