Арт-постери фільму «Чорна пантера» з конвенцій D23 Expo і SDCC

22 вересня 2017,  00:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Милуємося новими прекрасними артами супергеройського екшену «Чорна пантера» від Marvel Studios.

Не потрапили цим літом на конвенції D23 Expo і SDCC? Не біда. Спеціально для вас ми розшукали ексклюзивні постери «Чорної пантери», створені для цих заходів.

Перший постер з D23 Expo показує Чорну пантеру (Чедвік Боузман) в костюмі і масці, по обидві боки від якого стоять войовничі Накія (Люпіта Ніонго) і Окойе (Данай Гуріра) з його особистої королівської охорони. Всі вони позують у золотих променях призахідного сонця на фоні прекрасних африканських пейзажів, точніше пейзажів Ваканди.

Автором даного арту є глава відділу візуальної розробки Marvel Studios Райан Майнердінг, який працював над багатьма фільмами MCU. Щоб порадувати шанувальників марвелівських коміксів і їх екранізацій, він опублікував цей ексклюзивний постер в своєму Twitter, написавши поруч:

Мені сподобалося малювати цей постер «Чорної пантери» для #d23expo. Не змогли потрапити на конвенцію? Підпишіться на мене і ретвітніть, щоб отримати шанс виграти цей постер!

Або просто помилуйтеся їм з екранів своїх комп'ютерів і смартфонів. Або роздрукуйте його і повісьте собі на стіну. Вибір за вами.

Інший вертикальний постер дизайнер створив для San Diego Comic-Con, де також був представлений ексклюзивний трейлер, на який ми все ще чекаємо.

На постері головний герой зображений у масці і без, причому його маска світиться загадковим синім кольором. Накія і Окойе тут стоять у бойових позах, готові битися за свою країну і короля, а також на постері намальований озброєний головний лиходій фільму Ерік Кіллмонгер (Майкл Б. Джордан), чиє обличчя приховує величезна маска.

В описі до цього арт-постеру Майнердінг поділився своїми думками та очікуваннями щодо майбутнього фільму:

«Чорна пантера» буде епічною. Райан Куглер створить неймовірний фільм. Ось мій постер для #sdcc, натхненний @DrewStruzan. #marvel

Який з цих двох постерів вам подобається більше?

Український тизер-трейлер супергеройського екшену Райана Куглера дивіться тут.

У кіно «Чорну пантеру» можна буде побачити з 15 лютого 2018 року.

2588 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: