Новий постер «Джуманджі: Поклик джунглів» від Двейна Джонсона

21 вересня 2017,  19:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон вирішив пограти в Санту Клауса, поділившись новим постером пригодницького екшену «Джуманджі: Поклик джунглів».

Просуваючи свій майбутній фільм «Джуманджі: Поклик джунглів» в ключі різдвяних і новорічних свят — адже він вийде на екрани саме в цю радісну пору, — Скеля опублікував у Twitter двадцять хвилин тому його новий постер з наступним підписом:

Ексклюзив. Просто вирішив принести трохи ранньої радості РІЗДВА. Новий постер @jumanjimovie. От і все. З любов'ю, Дуанта Клаус.

Постер показує героя Джонсона в компанії персонажів Карен Гіллан, Джека Блека і Кевіна Харта, які всі разом потрапляють у небезпечну гру «Джуманджі», чиї події відбуваються на екзотичному острові, що кишить небезпечними звірами. Наприклад, крокодилами, один з яких підкрадається тут до четвірці.

Помітно, що актори не занурювали себе під воду заради цього постера, і фотошоп тут вийшов поганеньким, але ідея непогана.

Вчора був представлений другий трейлер пригодницького екшену Джейка Кездана, який ви вже можете подивитися в українському дубляжі.

Українська прем'єра «Джуманджі: Поклик джунглів» відбудеться 28 грудня.

921 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: