Галь Гадот збирається зіграти у фантастичній драмі з Бредлі Купером

21 вересня 2017,  18:57 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Диво-жінки» Галь Гадот зацікавилася кінокартиною «Deeper» з Бредлі Купером у головній ролі.

Актриса, найбільш відома завдяки втіленню супергероїні Диво-жінки у фільмах DCEU, веде переговори зі студією MGM з приводу ролі у фантастичній драмі «Deeper», повідомляє Deadline.

«Deeper» («Глибше») розповість історію астронавта, чия репутація сильно постраждала, і польоти в космос йому більше не світять. Тому він вирішує скористатися своєю підготовкою під час дослідницької місії в нещодавно виявлену океанічну западину, яка може виявитися найглибшою точкою Землі.

Головного героя у фільмі зіграє Купер, і його астронавт зіткнеться в цьому зануренні з великою небезпекою і буде фізично і психологічно боротися там з якимись загадковими силами.

Роль Гадот поки не розголошується.

Автором сценарію «Deeper» є Макс Лендіс, сценарист фантастичного трилера «Хроніка» і прийдешнього фентезійного детектива «Яскравість» з Віллом Смітом. Режисером фільму з Купером і Гадот стане угорський кінематографіст Корнел Мундруцо.

Цього літа Гадот можна було побачити в супергеройському сольнику Петті Дженкінс, а в листопаді вона знову повернеться на екрани в образі Диво-жінки в «Лізі справедливості».

Купер вдруге озвучив Ракету в «Вартових Галактики 2». Наступного року він представить світу свій режисерський дебют «Зірка народилася», де зіграв разом з Леді Гагою.

Дати прем'єри у «Deeper» поки немає, але проект вже знаходиться на стадії підготовки до зйомок.

1025 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: