Дж.К. Роулінг пережила зустріч з родичем Арагога

18 вересня 2017,  14:18 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

В гості до творця «Гаррі Поттера» Дж.К. Роулінг завітав далекий родич Арагога.

Гігантський розмовляючий павук Арагог, який був одним з вихованців Харгіда в Поттеріані, лякає читачів і глядачів з часів «Гаррі Поттера і таємної кімнати» і без сумнівів є одним з найжахливіших створінь фантазії Роулінг. Спогади про зустріч з ним досі сняться Рону Візлі і тим з нас, хто страждає арахнофобією, в кошмарах.

Сьогодні вранці в будинок письменниці пробрався один з дальніх родичів Арагога, що покинув Заборонений ліс і відправився в подорож у світ маґлів, нагадавши Роулінг про те, що вона теж боїться павуків.

Письменниця опублікувала фотографію непроханого гостя в Twitter, подякувавши чоловіка-спасителя за те, що приборкав цього звіра:

Я сильна, незалежна жінка. Також величезне спасибі моєму чоловікові за те, що впорався з ним, щоб я змогла пройти через двері, які він загородив.

В кінці серпня Роулінг вирушила на зйомки кінокартини «Фантастичні звірі і де їх шукати 2» і в підписі до закулісного фото, яким поділилася після, помістила значки з різними звірами, включаючи єдинорога і павука. Так що чекаємо в даному фільмі появи представника павукоподібних, переважно розмовляючого.

Про те, що означають інші підказки сценаристки про прийдешній сіквел, читайте тут.

«Фантастичні звірі 2» вийдуть на екрани 15 листопада 2018 року.

1030 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: