Пол Беттані завершив зйомки у фільмі про Хана Соло

18 вересня 2017,  00:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пол Беттані вже впорався зі своєю роллю в спін-оффі «Зоряних воєн» про пригоди молодого Хана Соло.

У суботу режисер Рон Ховард поділився у Twitter другою спільною фотографією зі зйомок з Беттані, і цього разу повідомив, що актор вже виконав свою місію в далекій-далекій галактиці і повертається в реальний світ:

Був змушений попрощатися зі своїм другом @Paul_Bettany сьогодні. Ще один приголомшливий виступ від таланту світового класу.

Роль Беттані все ще тримається в секреті, але до зйомок він приступив у перший день осені, замінивши Майкла К. Вільямса, так що екранного часу у нього буде небагато. Вільямс повинен був зіграти гібрида людини і інопланетянина, який був сполучною ланкою між Ханом (Олден Еренрайк) і Кірою (Емілія Кларк), але персонаж Беттані буде зовсім іншим, повідомляє Screen Rant.

На закулісному знімку актор і режисер позують на фоні цікавих декорацій кімнати круглої форми, де на круглих високих тумбах розставлені якісь експонати, як, наприклад, опудало якоїсь істоти, що стоїть до нас спиною і нагадує оленя, який хоче когось обійняти.

Одягнений герой Беттані у білу сорочку з вирізом і чорні штани, підв'язані білим мотузяним поясом. Йому б ще чорну безрукавку або шкіряну куртку — і був би як Соло у втіленні Харрісона Форда. А раз відомий контрабандист обрав для себе такий же стиль, то цей персонаж напевно зіграв важливу роль у його житті.

Раніше в цьому місяці Ховард вирішив подражнити шанувальників фантастичної саги, якій в цьому році виповнилося 40 років, фотографією моніторів з розмитими кадрами сцени, де відбудеться бійка:

Напружена і крута сцена екшену на моїх моніторах сьогодні, коли ми знімаємо #UntitledHanSoloMovie

А потім він опублікував чорно-білий знімок штурвала зорельота, за яким сидить хтось у класних шкіряних рукавичках:

Працюю по неділях в галактиці.

Цікаво, хто б це міг бути...

У спін-оффі також зіграють Дональд Гловер, Вуді Харрельсон, Тенді Ньютон, Йонас Суотамо, Ворвік Девіс і Фібі Воллер-Брідж.

В український прокат фільм про Соло прибуде 24 травня 2018 року.

1973 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: