П'ятірка нових тизер-трейлерів серіалу «Династія»

17 вересня 2017,  00:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW активно підігріває інтерес до свого майбутнього драматичного серіалу «Династія».

Офіційний синопсис «Династії»:

Феллон Керрінгтон — харизматична, хитра і думає, що готова стати новим директором глобальної енергетичної імперії свого батька. Коли її батько Блейк Керрінгтон викликає Феллон і її брата Стівена додому до Атланти, Феллон з жахом дізнається, що возз'єднання відбувається не для оголошення її нової посади, а для того, щоб познайомити їх з новою мачухою Крістал. Сімейні династії пов'язані кров'ю, і Феллон швидше проллє кров, ніж буде називати Крістал «мамою».

У 1980-х на американському телебаченні виходила досить популярна мильна опера «Династія», яка протрималася в ефірі дев'ять сезонів і заробила 5 «Золотих глобусів» і 1 премію «Еммі». Вона розповідала про протистояння двох найбагатших родин Америки — Керрінгтонів і Колбі, і ці герої наступного місяця повернуться на телеекрани через 35 років, тільки вже у втіленні інших акторів.

Роль Феллон виконає Елізабет ГіллісВікторія — переможниця»), її брата Стівена втілить Джеймс МаккейПомста від кутюр», «Пірати Карибського моря: Помста Салазара»), а батька сімейства Блейка Керрінгтона – Грант ШоуМелроуз Плейс», «Підступні покоївки»).

Ненависну мачуху Феллон, Крістал Флорес, зіграє Наталі КелліЩоденники вампіра»). А її розважливого родича Сема Флореса – Рафаель Де Ла ФуентеІмперія»).

Представників клану Колбі втілять Сем АдегокеПереплутані при народжені») і Вакима ХоллісДівчинки»).

Зіткнення всіх цих персонажів не обійдеться без скандалів і бійок, як можна побачити нижче в п'ятірці нових коротких тизер-трейлерів.

Постери 1 сезону з основними героями серіалу ви знайдете в нашій галереї.

Прем'єра нової «Династії» відбудеться 11 жовтня.

2960 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: