Олівія Манн і Джекі Чан представили «Лего. Ніндзяго. Фільм» у Леголенді

16 вересня 2017,  18:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Лего. Ніндзяго. Фільм» Олівія Манн була рада зустрітися з легендарним Джекі Чаном в рамках промо-туру свого спільного мультфільму.

У четвер в парку розваг Леголенд, що знаходиться в Каліфорнії, відбулися фотокол і прес-конференція з зірками мультфільму «Лего. Ніндзяго. Фільм», в озвученні якого взяли участь Дейв Франко, Джастін Теру, Кумейл Нанджіані, Зак Вудс, Майкл Пенья, Еббі Джейкобсон, Фред Армісен і Олівія Манн з Джекі Чаном.

На заході актори весело позували для фотографів і відповідали на запитання журналістів, а після Манн поділилася в Instagram спільним знімком з Чаном, в підписі до якого додала сердечко:

Я і Майстер. #JackieChan

Чан не тільки озвучив в «Лего. Ніндзяго. Фільм» майстри Ву, який тренує шістку юних ніндзя, щоб вони змогли захистити світ від підступного Гармадона, але і став постановником трюків. Докладніше про це ви дізнаєтеся в закулісному відео.

Інші члени каста часу дарма не втрачали — примірявши кулаки у формі Lego, вони показали свої стійки ніндзя і навіть влаштували жартівливий поєдинок перед камерами.

А в перерві Теру вирішив побродити Нью-Йорком в мініатюрі, побудованим з фігурок Lego, що можна побачити в кумедному відео від Манн:

Коли @justintheroux потрапив в центр Нью-Йорка найшвидшим способом.

Українська прем'єра «Лего. Ніндзяго. Фільм» відбудеться 21 вересня.

2822 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: