Перший погляд на весільну сукню Анастейши з «П'ятдесят відтінків свободи»

11 вересня 2017,  15:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тизер-постер еротичної мелодрами «П'ятдесят відтінків свободи» представляє перший погляд на весільну сукню Анастейші.

«Місіс Грей зараз вас прийме.»

Третій фільм екранізації романів-бестселерів Е. Л. Джеймс покаже, чим закінчиться історія любові простої студентки Анастейши Стіл (Дакота Джонсон) і мільярдера Крістіана Грея (Джеймі Дорнан), що віддає перевагу жорстким сексуальним іграм. Вони вирішують одружитися, а після відправляються в казковий медовий місяць, але незабаром цій казці приходить кінець, оскільки старий недруг вирішує їм помститися.

На першому постері Ана красується в своєму весільному платті, а його слоган є відсиланням до слогану першого фільма «П'ятдесят відтінків сірого» «Містер Грей зараз вас прийме».

Разом з Джонсон і Дорнаном у фільмі повернуться Ерік Джонсон, Люк Граймс, Ріта Ора, Марша Гей Харден, Макс Мартіні і Фей Мастерсон.

Аріель Кеббел, Тайлер Хеклін і Брент Догерті зіграють нових героїв: архітектора Джиу Маттео, яка буде займатися новим домом для Крістіана і Ани і не упустить можливості пофліртувати з Крістіаном; письменника Бойса Фокса, який повинен зустрітися з Аною з приводу свого роману; і члени особистої охорони Крістіана Люка Сойєра, який буде відповідати за безпеку Ани і возити її на роботу.

Тизер-трейлер, в якому Крістіан бере в дружини Анастейшу і говорить свою клятву, дивіться тут.

В українські кінотеатри «П'ятдесят відтінків свободи» прибудуть напередодні Дня святого Валентина, 8 лютого 2018 року.

2274 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: