Алісія Вікандер цілиться з лука на новому кадрі «Лари Крофт»

9 вересня 2017,  19:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка «Оскара» Алісія Вікандер каже, що її Лара Крофт буде сучасною дівчиною.

Мало хто з сучасних людей вміють стріляти з лука, але в іншому нова версія добре відомої шукачки пригод, яку тепер грає Вікандер, повинна добре вписатися в сучасний світ, заявляє актриса в інтерв'ю для Empire.

Володарка «Оскара» розповідає, що разом з творцями фільму працювала над тим, щоб її Лара виглядала в наш час гармонійним персонажем:

Ми запитали себе: «А які найвідоміші риси цієї героїні? Як ми можемо показати їх в історії, але також представити її як молоду жінку 2018 року?»

Актриса пояснює, чому її «Лара Крофт» буде відрізнятися від героїні Анджеліни Джолі:

Це точно пріквел, він покаже Крофт, що працює велосипедним кур'єром в Лондоні, і в свою подорож [героїню] відправить не якийсь безцінний артефакт, а бажання знайти свого зниклого батька.

Перші кадри підтверджують, що нову Лару не будуть ідеалізувати, а зроблять більш приземленою: тут вона одягнена в більш зручний і практичний для небезпечних пригод одяг, як штани хакі і проста майка, на відміну від сексапільних нарядів Джолі у фільмі «Лара Крофт: Розкрадачка гробниць» і сіквелі.

Та й нова Лара вже точно не буде боятися забруднитися і показатися на люди з розпатланою зачіскою.

З нетерпінням очікуємо побачити дебютний трейлер з Вікандер в цьому образі.

Шикарну обкладинку нового випуску Empire, яку прикрасили зірки фільму «Зоряні війни: Останні джедаї» Марк Хемілл і Дейзі Рідлі ви знайдете тут.

Українська прем'єра «Лари Крофт» відбудеться 15 березня 2018 року.

2420 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: