Пол Беттані приєднався до спін-оффу про Хана Соло

5 вересня 2017,  20:59 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Пол Беттані відправиться в далеку-далеку галактику, де зустріне молодого Хана Соло.

У перший день осені режисер Рон Ховард поділився у Twitter новим закулісним знімком фільму про Соло, на якому посміхається разом з Беттані, повідомивши про поповнення касту:

Зовнішнє кільце стало трохи більш диким. #PaulBettany #ForceFriday

Персонаж Беттані, що відомий завдяки втіленню Віжена в MCU, тримається в секреті, як і деталі фільму. Але можливо він став заміною Майкла К. Вільямса, який не зміг взяти участь в перезніманні, оскільки вже зайнятий роботою над іншим проектом.

Щодо Зовнішнього кільця, яке згадав у підписі до фото Ховард, то це область в Галактиці, куди входить пустельна планета Татуїн, де процвітає піратство і контрабанда. Цілком можливо, що події фільму закинуть туди головного героя, який є контрабандистом.

За кілька днів до цього режисер опублікував селфі з Дональдом Гловером, що втілює молодого Лендо Калріссіана, написавши, що актор завершив свої зйомки:

Дико вражаючий @donaldglover завершив свою роботу над #UntitledHanSoloMovie минулої ночі. Ми всі будемо сумувати за тобою, Дональде!

Більше закулісних фото зі зйомок спін-оффу «Зоряних воєн» ви знайдете в нашій галереї.

В українські кінотеатри фільм про Соло, який імовірно буде називатися «Хан Соло: Зоряні війни: Історія», прибуде 24 травня 2018 року.

1235 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: