Персональні постери «Професор Марстон і Диво-Жінки»

31 серпня 2017,  02:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Байопік «Професор Марстон і Диво-Жінки» розповість про професора Вїльяма Марстона і жінок, які надихали його на створення Диво-жінки.

«Правдива історія жінок, які стояли за чоловіком, що створив Жінку.»

Тріо постерів біографічної кінострічки «Професор Марстон і Диво-Жінки» розкриває його основних персонажів: самого Марстона, творця Диво-жінки, його дружину Елізабет Марстон, що підтримувала і надихала чоловіка в його роботі, і дівчину Олів Бірн, яка стала прототипом відомої супергероїні і кимось набагато більшим, ніж просто другом сім'ї Марстонів.

Події фільму відбуваються в 1940-х роках, і тоді багато критикували комікси Диво-жінки за відверту сексуальність і елементи насильства, тортур і садомазохізму, але професор разом з Елізабет і Олів продовжували експериментувати, вважаючи, що ніхто не сміє вказувати жінці, що робити з її свободою.

Марстона грає зірка «Красуні і чудовиська» Люк Еванс, а Диво-жінок — номінантка на «Золотий глобус» Ребекка Хол і актриса Белла Хіткот, відома завдяки «Похмурим тіням» і «Неоновому демону».

Поділившись постерами у своєму Twitter, режисер Анджела Робінсон також повідомила, що дата виходу фільму в прокат переїхала на 13 жовтня. Поки невідомо, чи добереться він до українських кінотеатрів.

Повноцінний трейлер кінокартини, розрахований на аудиторію 18+, дивіться тут.

Світова прем'єра «Професор Марстон і Диво-Жінки» відбудеться 9 вересня в рамках кінофестивалю в Торонто.

1605 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: