Перший погляд на Еванджелін Ліллі в образі супергероїні Оси

29 серпня 2017,  01:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний кадр супергеройського екшену «Людина-мураха і Оса» показав Еванджелін Ліллі в костюмі Оси.

Дві години тому Ліллі поділилася у Twitter знімком своєї супергероїні на честь дня народження творця коміксів Джека Кірбі:

Така честь для мене бути сьогодні на знімальному майданчику і грати Осу в день, який був би 100-м днем народження Джека Кірбі. #ДякуюВамДжекКірбі #ЛюдинаМурахаІОса

На фото її героїня Хоуп ван Дайн постає в супергеройському костюмі Оси, який трохи відрізняється за кольором від костюма, в якому вона з'явилася на дебютному постері. Замість золотого нагрудника їй зробили чорний нагрудник, що нагадує за стилем костюми Тора (Кріс Хемсворт) і Валькірії (Тесса Томпсон) з «Тора: Рагнарок».

Нам здається, що з золотим кольором костюм виглядав би цікавішим, як і шолом із золотими вікнами (але схоже, що тепер його скла будуть синіми, щоб краще поєднуватися з усім костюмом).

А який з костюмів Оси — той що показаний на кадрі або той що намальований на постері — вам подобається більше? Пишіть в коментарях.

У фільмі також з'явиться оригінальна Оса — Джанет ван Дайн, мати Хоуп і дружина Хенка Піма (Майкл Дуглас), першого Людини-мурахи. Її втілить Мішель Пфайффер, чому Ліллі невимовно рада. Коли було оголошено, що Пффайфер приєдналася до касту «Людини-мурахи і Оси», Ліллі поділилася у своєму Instagram декількома фотографіями з нею, написавши «мрії збуваються».

В образі Людини-мурахи на екрани повернеться Пол Радд.

Українська прем'єра «Людини-мурахи і Оси» відбудеться 5 липня 2018 року.

1283 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: