Кадри фінальної серії 7 сезону «Гра престолів»

27 серпня 2017,  19:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Більше 20 кадрів заключної серії 7 сезону «Гри престолів» натякають на його драматичний фінал.

Остання серія передостаннього сезону отримала гучну назву «The Dragon and the Wolf» («Дракон і вовк»), відсилаючи до двох великих будинків Вестерос — Таргаріенам і Старкам, з обома з яких пов'язаний Джон Сноу (Кіт Харінгтон) — як ми дізналися минулого року – син Ліанни Старк і Рейгара Таргаріена і племінник Дейнеріс (Емілія Кларк). Схоже, «Гра престолів» нарешті збирається розкрити таємницю його походження не тільки глядачам, а й персонажам цього фентезі.

«Дракон і вовк», яких зняв Джеремі Подесва, режисер серій «Червона жінка», «Дім» і «Драконівський камінь», будуть йти рекордні для даного серіалу 1 годину 20 хвилин.

Що ж нам розкривають кадри фінальної серії?

Прийшовши до тями після того, як трохи знову (!) не загинув за Стіною, Джон встав на ноги і вже планує наступний крок у війні з мертвими (і живими, які не захочуть об'єднатися і воювати єдиним фронтом з мертвими).

Після він в компанії Тіріона (Пітер Дінклейдж) відправиться на зустріч з Серсеєю (Ліна Хіді), яка, судячи по кадру нижче, буде не в захваті від таких гостей. Добре, що вино стоїть у неї на відстані витягнутої руки.

До або після цієї епічної зустрічі у Серсеї і Джеймі (Ніколай Костер-Вальдау) відбудеться напружена розмова, що нагадує сварку.

А ось Джеймі і Бронн (Джером Флінн) зустрічають гостей на стінах Червоного замку.

Тим часом, Бран (Айзек Хемпстед-Райт) буде задумливо сидіти біля каміна в рідному Вінтерфеллі.

Поки Санса (Софі Тернер) продовжить правити замком і Північчю в додачу за відсутністі Джона (він взагалі збирається повертатися туди, де все ще вважається королем?).

Тільки леді Вінтерфелла варто бути обережнішою, адже за її спиною Петір (Ейдан Гіллен) безустанно плете свої інтриги, вносячи розбрат у лави юних Старків, яким зараз потрібно триматися разом. Цікаво, як довго Санса і Арья (Мейсі Вільямс) будуть йти у нього на поводу...

У серії також повернеться Теона (Елфі Оуен-Аллен), який буде сумно стояти на березі моря поруч з Драконячим каменем.

Повний саундтрек нинішнього сезону від Раміна Джаваді, чиї треки приховують цікаві підказки, слухайте тут.

Фінальна серія 7 сезону «Гри престолів» вийде 28 серпня за українським часом.

2213 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: