Новий постер «Тор: Рагнарок» показав Одіна

24 серпня 2017,  02:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Японський постер супергеройського екшену «Тор: Рагнарок» розкрив новий образ Одіна.

Ентоні Хопкінс повертається на великі екрани в образі Одіна, який таємничо зник у фільмі «Тор 2: Царство темряви», де на його трон сів Локі (Том Хіддлстон), примірявши на себе образ приймального батька.

У «Торі: Рагнарок» Тор (Кріс Хемсворт) відправиться разом з Локі на Землю, щоб розшукати там Одіна, перш ніж втратить свій молот у битві з Хелою (Кейт Бланшетт), буде обстрижен і опиниться на гладіаторській арені, де битиметься з Халком (Марк Руффало).

Як показували минулорічні фото зі зйомок і тепер підтверджує офіційний постер, у вигнанні Одін проміняв бойові обладунки на помаранчеву мантію з великими рукавами, в якій більше нагадує мудрого старця або мага, ніж короля Асгарда. Цікаво, що на постері він розташований між Валькирією (Тесса Томпсон) і Грандмайстром (Джефф Голдблюм), яких Тор зустріне на Сакаарі. Більш того, їх з Грандмайстром костюми перегукуються і зроблені в одному стилі. Невже вони якось будуть пов'язані? Залишається лише дочекатися виходу фільму, щоб про це дізнатися.

Разом зі всіма перерахованими вище персонажами на постері також присутній Хеймдалль (Ідріс Ельба), який як і в трейлерах не розлучається зі своїм мечем і став схожим на воїна-мандрівника.

Клікайте на постер, щоб перейти в галерею і роздивитися краще зображених на ньому героїв і героїнь.

Свіжий трейлер супергеройського екшену Тайкі Вайтіті, де з'являється Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч), дивіться тут.

Українська прем'єра «Тор: Рагнарок» відбудеться 2 листопада.

2348 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: