Стартували зйомки серіалу «Маніяк» з Еммою Стоун

16 серпня 2017,  21:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка «Оскара» Емма Стоун блукала під дощем на зйомках серіалу «Маніяк».

«Маніяк», заснований на однойменному норвезькому серіалі, повідає про молодого чоловіка, якому трохи за 30. Йому здається, що його життя – це суцільі веселощі, от тільки насправді він – пацієнт психіатричної лікарні, який живе у світі своїх фантазій. І коли в лікарню приходить на роботу нова співробітниця, йому доведеться зробити нелегкий вибір між фантазією і реальністю.

Головного героя в американському рімейку втілить дворазовий номінант на премію «Оскар» Джона Хілл, а ось роль Стоун поки не розголошується. Цілком імовірно, що вона стане тією самою працівницею лікарні, яка змінить життя героя Хілла.

Цього тижня актриса знімалася під дощем в драматичних сценах «Маніяка» на вулицях Нью-Йорка. Вона була одягнена в коричневі черевики, широкі джинси, сіру кофту з капюшоном і плащ гірчичного кольору. В руках у Стоун була сигарета, якою вона неодноразово затягувалася.

Її героїня блукала містом і задумливо сиділа в кафе, розглядаючи свої руки. Очевидно, що у неї вистачає і своїх проблем; невже їй дійсно вдасться витягнути героя Хілла з його світу фантазій в цю сувору реальність?

Режисером і сценаристом серіалу виступає володар премії «Еммі» Кері Фукунага, який відомий завдяки роботі над «Справжнім детективом» та адаптацією роману Шарлотти Бронте «Джейн Ейр».

Більше фото зі зйомок ви знайдете в нашій галереї.

Прем'єра «Маніяка» очікується у 2018 році.

3830 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: