Енн Хетевей збирається зіграти Барбі

12 серпня 2017,  01:56 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка «Оскара» Енн Хетевей веде переговори з приводу головної ролі у драматичній комедії «Барбі».

Фільм «Барбі» повідає про пригоди ляльки, що безтурботно живе в казковому Барбіленді. Але одного разу її виганяють звідти за те, що вона недостатньо ідеальна, і Барбі відправляється в реальний світ, щоб знайти там своє місце.

Раніше головну роль в проекті повинна була виконати Емі Шумер, але вона вибула через конфлікт графіків, і тепер її хоче замінити Хетевей, пише The Hollywood Reporter.

Екранізація пригод популярної ляльки збирається перевернути міфологію Барбі до гори дригом, додати їй сучасні нотки і акцентувати увагу на фемінізмі та самоідентичності. Сценарій, над яким працювали Дженні Бікс, Кім Карамель і Діабло Коуді, розповідає про молоду жінку, яка починає усвідомлювати, що вона не вписується в ідеальний світ інших Барбі, і, опинившись в цьому світі, відкриває для себе, що бути унікальною – це перевага.

Передбачається, що фільм буде в дусі кінокартин «Великий» і «Зачарована».

Режисером «Барбі» є Алетеа Джонс, що зняла комедію «Весела вечеря матусь».

Нещодавно Хетевей можна було побачити на великому екрані у фільмі «Моя дівчина — монстр», а в майбутньому вона зіграє одну з «Восьми подруг Оушена» і возз'єднається з Меттью Макконахі в нуарному трилері «Спокій».

У світовий прокат «Барбі» вийде 27 червня 2018 року.

3328 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: