Перший погляд на Кабеля в «Дедпулі 2»

7 серпня 2017,  19:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Райан Рейнольдс поділився першими знімками Джоша Броліна в образі брутального супергероя Кабеля, який дебютує на екрані в «Дедпулі 2».

Кілька хвилин тому зірка «Дедпула» опублікував у Twitter перші офіційні фото з Кабелем, який жестом закликає до мовчання:

У всіх нас є один такий сердитий, важко озброєний дядько з майбутнього. #ПреміумКАБЕЛЬ #JoshBrolin

Нейтан Саммерс, відомий як Кабель, є сином Циклопа і клона Джин Грей Мадлен Прайор. Він володіє телепатією, телекінезом, дуже витривалий і сильний. Також він майстер рукопашного бою і точної стрільби. Його ліва рука є біонічною, а ліве око — техноорганічним, що складно не помітити на фото.

Для цієї ролі 49-річний Бролін кілька місяців не вилазив із спортзалу, привівши своє тіло у відмінну форму.

У коміксах Кабель виступає товаришем по зброї Дедпула і є коханим супергероїні Доміно, яка також з'явиться в «Дедпулі 2».

Детальний погляд на Зазі Бітц в образі Доміно ви знайдете тут.

Бролін також зараз зайнятий роботою над ще одним гучним проектом, заснованим на коміксах Marvel, — «Месники: Війна нескінченності», де втілює суперзлодія Таноса.

В українські кінотеатри «Дедпул 2» увірветься 31 травня 2018 року.

1219 

2 коментаря

Вячеслав Вячеславов

9 серпня 2017, 20:34

Кейбл а не Кабель
0 / 0 
Елена Стрельбицкая в ответ на Вячеслав Вячеславов

11 серпня 2017, 03:27

Оба варианта приемлемы, но Кейбл (Cable) - это все-таки англицизм, и правильнее будет Кабель. А называть его Кейблом - это все равно, что Шторм называть Сторм или Росомаху - Волверин, потому что в английском языке так произносится.
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: