Двейн Джонсон обожнює Шарліз Терон і її «Атомну блондинку»

6 серпня 2017,  16:14 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Скеля вважає зірку «Атомної блондинки» Шарліз Терон «дивовижною жінкою», здатною «надерти йому дупу».

Подивившись новий шпигунський екшен «Атомна блондинка», де Терон втілює круту шпигунку часів закінчення Холодної війни, її колега по «Форсажу 8» Двейн Джонсон написав в Instagram теплі слова про цю актрису, поділившись також закулісним відео (див. нижче), яке показує, як Терон наполегливо тренувалася для цієї ролі:

Навіть якщо б ми з @charlizeafrica і не були гарними друзями, я б все одно любив і поважав цю дивовижну жінку. Її найкраща риса — золоте серце. ІНША найкраща риса — вона сильніша за дводоларовий стейк, і відіб'є ваш зад, як барабан чірокі.

Після актор додав, що хотів би і сам битися з нею на великому екрані:

Вона – рідкісний діамант, і я вболіваю за успіх її нового фільму в цей уїк-енд. І після перегляду того, якою крутою вона є у «Атомній блондинці», думаю, вона заслужила це звання. Скеля проти Шарліз. Переможець забирає все. Вона не готова... Давайте я зупинюсь на цьому, поки вона не надерла мені дупу.

Хотіли б побачити такий поєдинок? А на кого б ви поставили: на Джонсона або на Терон? Пишіть у коментарі.

Скеля є не єдиним актором жанру екшен, який захоплюється фізичною підготовкою актриси. Минулого місяця Кріс Хемсворт сказав, що Терон повинна бути новим Джеймсом Бондом.

«Атомна блондинка» вийшла в український прокат 27 липня, квитки на її сеанси ви знайдете в нашій афіші.

2272 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: