Хауме Кольет-Серра зніме пригодницький фільм з Двейном Джонсоном

1 серпня 2017,  00:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Замість «Загону самогубців 2» режисер Хауме Кольет-Серра волів взятися за «Круїз по джунглях» з Двейном Джонсоном у головній ролі.

У липні з'явилися новини, що студія Warner Bros. хоче доручити суперзлодійський екшен «Загін самогубців 2» Кольет-Серрі, але переговори завершилися невдачею, і режисер став на чолі пригодницького фільму «Круїз по джунглях», як пише Deadline.

Він вирішив, що краще взятися за оригінальну історію в стилі Індіани Джонса, у якої є потенціал «Піратів Карибського моря», ніж знімати другу частину пригод суперлиходіїв, представлених іншим режисером.

Стрічка буде заснована на однойменному атракціоні парку Діснейленд, де невеликий річковий човник везе групу мандрівників крізь джунглі, що кишать небезпечними тваринами і рептиліями.

Поки Джонсон, у якого вже є досвід виживання в небезпечних джунглях завдяки майбутньому «Джуманджі», є єдиним офіційно підтвердженим членом каста.

Над сценарієм до «Круїзу по джунглях» працюють Гленн Фікарра і Джон Рекуа, дует, який придумав «Поганого Санту» і зняв «Цю безглузду любов».

Кольет-Серра відомий завдяки торішньому трилеру «Мілина», де Блейк Лайвлі билася з акулою, а також він в останні роки часто співпрацював з Ліамом Нісоном, знявши його у фільмах «Невідомий», «Повітряний маршал» і прийдешньому «Пасажирі».

«Круїз по джунглях» знаходиться на стадії підготовки до зйомок, які почнуться навесні 2018 року. Дати прем'єри у кінокартини поки немає.

1443 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: