Концепт-арт «Месники: Війна нескінченності» показав Месників, Вартових і Таноса

29 липня 2017,  21:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Месники, Вартові і Танос зустрілися на новому концепт-арті супергеройського екшену «Месники: Війна нескінченності».

На конвенції Comic-Con, яка проходила минулого тижня, був представлений ексклюзивний концепт-арт «Месників: Війна нескінченності», на якому зібралися основні учасники цього очікуваного блокбастера.

В центрі картинки на фоні Землі розмістився суперлиходій Танос (Джош Бролін) в Рукавичці нескінченності, а трохи нижче — його Чорний орден, що складається з чотирьох жорстоких інопланетян. Їх зовнішній вигляд був розкритий на Comic-Con.

Праворуч від нього зображені Тор (Кріс Хемсворт), Локі (Том Хіддлстон), Ракета (Бредлі Купер), Грут (Він Дизель), Зоряний лорд (Кріс Претт), Дракс (Дейв Батіста), Віжен (Пол Беттані) і Червона відьма (Елізабет Олсен), Сокіл (Ентоні Макі), Капітан Америка (Кріс Еванс) і Чорна вдова (Скарлетт Йоханссон).

По ліву руку від Таноса знаходяться Халк (Марк Руффало), Людина-павук (Том Холланд), Соколине око (Джеремі Реннер), Бакі (Себастьян Стен), Бойова машина (Дон Чідл), Чорна пантера (Чедвік Боузман), Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч), Богомол (Пом Клементьефф), Гамора (Зої Салдана), Небула (Карен Гіллан) і Залізна людина (Роберт Дауні мол.).

Більшість супергероїв виглядають так, як і раніше, за винятком постриженого Тора, який дебютує в такому образі восени у фільмі «Тор: Рагнарок», а також бородатого Кепа і блондинки Наташі, про що повідомлялося раніше в описі першого тизера прийдешніх «Месників».

Що стосується Грута, то ми вже бачили, що він з малюка перетворився у підлітка з непростим характером в одній з численних сцен після титрів «Вартових Галактики 2». Тут він виглядає трохи старше, але все ще залишається досить юним.

Не видно на арті тільки Людини-мурахи (Пол Радд), хоча він міг і замаскуватися, і Капітана Марвел (Брі Ларсон), чий дебют на великому екрані оповитий інтригою.

Клікайте на зображення, щоб перейти в галерею і розглянути його детальніше.

Українська прем'єра «Месників: Війна нескінченності» відбудеться 3 травня 2018 року.

5770 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: