Холлі Марі Комбс відповіла на чутки про возз'єднання «Всі жінки - відьми»

25 липня 2017,  14:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Всі жінки - відьми» Холлі Марі Комбс повідомила, що поки не збирається повертатися на екрани в образі однієї з сестер-відьом.

У січні, коли стало відомо, що канал The CW готує перезапуск популярного фентезійного серіалу «Всі жінки - відьми», президент каналу Марк Педовіц відповів на питання про участь у ньому зірок оригіналу Комбс, Алісси Мілано і Роуз МакГоун багатозначно, давши поштовх чуткам про те, що ці актриси зіграють у перезапуску:

Чи будуть там присутні персонажі або актриси з оригіналу, ми дізнаємося по мірі розвитку серіалу. Це ще належить вирішити.

На недавніх конвенціях Wizard World Comic-Con, які періодично проходять у різних містах США, у Комбс і Браян Краузе, втілюючих у «Всі жінки - відьми» відьму Пайпер Холлівелл і її екранного чоловіка і ангела-хранителя Лео Вайатта, неодноразово запитували, чи з'являться вони в перезапуску, тому актриса вирішила розставити крапки над «i».

Минулого тижня Комбс спростувала чутки в Instagram, поділившись там шикарною промо-фотографією «Всі жінки - відьми» з Мілано і МакГоун і пожартувавши над їх відвертим вбранням:

Мені шкода повідомляти, що чутки про перезапуск є просто... чутками. Але ось #tbt наших днів у якості німф. У наш захист скажу, що було дуже спекотно, тому ми хотіли одягти якомога менше одягу. Дуже жарко. Це моя історія, і я все ще тримаюся за неї. Досі. #charmed

В наступному пості актриса додала від імені себе і Краузе побажання на адресу нового серіалу:

Ми бажаємо їм всього найкращого.

Все, що відомо про перезапуск на сьогоднішній день, читайте тут.

А ми все-таки не втрачаємо надії, що після початку зйомок нових «Всі жінки - відьми» їхні творці знайдуть спосіб запросити в серіал Комбс, Мілано, МакГоун і Краузе хоча б для камео.

4403 

3 коментаря

Дмитрий Корнев

29 липня 2017, 22:56

интересно будит так же крут каки был или уберут главных героив ведьм и ангела хранителя лео без них сереал будит отстой и без коула так же
0 / 0 
gold-x

4 жовтня 2017, 12:51

оооо обожаю этот сериал)) они вправду снова выходят?? ну если их убирут реально сериал уже будет не тот((
1 / 0 
kniga

26 листопада 2017, 13:44

мне кажется, уже не смогут также здорово снять, как раньше, если будет продолжене
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: