«Бонд 25» отримав дату виходу

25 липня 2017,  11:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ювілейний фільм про пригоди агента 007 вийде на екрани в 2019 році.

Кінокомпанії Metro-Goldwyn-Mayer і Eon Productions повідомили в понеділок, що нарешті визначилися з тим, коли на екрани повернеться агент з ліцензією на вбивство.

Шпигунський екшен, чиєю робочою назвою є «Бонд 25», прибуде в кіно 8 листопада 2019 року.

На цей же день запланована світова прем'єра безіменної казки від Disney.

Участь Деніела Крейга в проекті все ще залишається під питанням, але студія робила все можливе, включаючи підвищення гонорару, щоб актор повернувся в образі Джеймса Бонда хоча б цього разу.

Сюжет фільму не розголошується. Над сценарієм до нього працюють Ніл Первіс і Роберт Вейд, сценаристи попередніх частин франшизи «Казино Рояль», «Квант милосердя», «007: Координати „Скайфолл“» і «Спектр».

Востаннє Крейг грав Бонда в «Спектрі», який вийшов на екрани 2015 року. Фільм отримав змішані відгуки від критиків і рейтинг 6,8 на сайті IMDb і зібрав у світовому прокаті $880,6 млн, ставши другим найприбутковішим фільмом франшизи після мільярдера «007: Координати „Скайфолл“».

Зараз MGM і Eon шукають нового дистриб'ютора для «Бонда 25». Їм можуть стати компанії Warner Bros., 20th Century Fox, Sony Pictures або Universal. Інсайдери говорять, що більше зацікавленості і шансів у Warner.

1038 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: