Х'ю Джекман буде балотуватися в президенти

9 липня 2017,  19:41 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Х'ю Джекман зіграє головну роль в політичному байопіку «Кандидат» («The Frontrunner»).

У «Кандидаті» номінант на премію «Оскар» втілить американського політика, юриста, письменника та колишнього сенатора США від Демократичної партії в штаті Колорадо Гері Харта, повідомляє Deadline.

Харт балотувався на пост президента США в 1984 році і 1988, коли вважався одним з основних кандидатів на перемогу, поки медіа не оприлюднили його любовний зв'язок з колишньою міс Південна Кароліна Донною Райс. Його рейтинги різко впали, і Харт був змушений зняти свою кандидатуру.

Після першої президентської кампанії Харта переобрали президентом Рональда Рейгана, а вдруге главою держави став Джордж Буш-старший.

Автором сценарію і режисером «Кандидата» виступає Джейсон Райтман, що має 4 номінації на «Оскар» за фільми «Джуно» і «Мені б у небо».

Навесні Джекмана можна було в останній раз побачити на великому екрані в образі мутанта Росомахи в «Логані», а на початку наступного року він буде співати і танцювати в музичному байопіку «Найвеличніший шоумен», де зіграв разом з Мішель Вільямс, Заком Ефроном і Зендеєю.

Очікується, що зйомки «Кандидата» розпочнуться незабаром.

884 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: