Про фільм «2Pac: Легенда»

4 липня 2017,  19:24 | Статті | Автор: SpaceMonkey

З 3 серпня в кінотеатрах України розпочнеться показ біографічного трилера про сходження до слави знаменитого музиканта – «2Pac: Легенда», а поки що пропонуємо подивитися український трейлер і прочитати невелику статтю з підбіркою цікавинок про фільм:

Синопсис:

Ключові сторінки з драматичної біографії реп-легенди Тупака Шакура. Чорношкірий виходець з гетто, учасник кримінальних розборок, неодноразовий підсудний і арештант стає одним з найбільш популярних і впливових виконавців у світовій реп-культурі.

Про фільм:

Сюжет фільму «2Рас: Легенда» розповідає про одного з найвпливовіших реперів – Тупака Шакура (Деметріус Шиппі мол.) – який народився в одному з найбільш неблагополучних районів Нью-Йорка, але це не завадило йому стати найкращим хіп-хоп виконавцем. Виріс в атмосфері політичної небайдужості, Тупак висловлював свої емоції і почуття через вуличну поезію і навіть через 21 рік після своєї смерті залишився популярним виконавцем.

Продюсер Лентон Террелл Хаттон про зйомки фільму:

Тупак не завжди сердився. Він був щасливий багато часу. У нього були проблеми зі світом, і як всі ми – цей молодий чоловік говорив про них. Я називаю «2Pac: Легенда» – не розказаною історією, тому що це не те, що ви бачили на YouTube. Це не чутки. Це не інші люди, які розповідають історію. Мова йде про відродження Тупака.

Мені здається, що Тупак написав власний фільм. Тупак хотів бути озореним світлом. Він хотів бути людиною, що дала надію. Цей фільм не просто купа вечірок, розмов і блазенства. Зрозуміло, це розвага, але є також і бажання змінити суспільство, вирішити проблеми. Цей фільм призначений до перегляду для всіх людей, тому що ми пов'язані на певному рівні.

Актор, що зіграв головного героя, Деметріус Шиппі мол, сподівається, що фільм подарує глядачам більш багате розуміння обдарованого репера:

Я хочу, щоб люди отримали більш широке уявлення про те, хто такий 2Pac. Всі люблять Шакура, як бандита. Мені теж подобається бандитський 2Pac, але мені також подобається і поетичний 2Pac, я люблю в ньому філософа і романтика. Я хочу, щоб глядачі бачили всі ці аспекти так, як вони ніколи раніше їх не бачили.

Цікаві факти про фільм:

  • В оригіналі фільм називається «All Eyez on Me» – як однойменний альбом Тупака Шакура.
  • Спочатку прем'єра фільму була запланована на 16 червня 2017 року – день народження Тупака.
  • Фільм випущений через 21 рік після смерті Шакура.
  • Під час кастингу на роль Тупака, режисер Бенні Бум побачивши фото актора Деметриуса Шиппа мол подумав, що він і є Тупак Шакур.
3159 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: