Цікаві факти про фільм «Експеримент „Офіс“»

3 липня 2017,  19:47 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Пропонуємо прочитати короткий цікавий прес-реліз фільму «Експеримент „Офіс“», який покажуть у кінотеатрах України з 20 липня:

В чиємусь збоченому соціальному експерименті група з 80-ти американців заблокована в багатоповерховому корпоративній офісній будівлі в Боготі (Колумбія), і по внутрішньому телефонному зв'язку компанії невідомий голос наказує їм брати участь у смертельній грі — «Убий, або будеш убитий».

Про фільм

Головний герой фільму «Експеримент „Офіс“» — Майк (Джон Галлахер мол.) — співробітник компанії «Belko Industries», розташованої в сільській місцевості Боготі, Колумбія. Одного разу, в розпал чергового трудового дня, Майк стає мимовільним учасником придуманого кимось соціального експерименту, в ході якого Майк і ще 80 співробітників компанії опиняються замкнутими в будівлі і за наказом голосу, що доноситься з внутрішнього телефонного зв'язку, повинні вбити один одного.

Цікаві факти

  • Прем'єра фільму відбулася 10 вересня 2016 року на Міжнародному кінофестивалі в Торонто.
  • Сценарій до фільму «Експеримент „Офіс“» написав Джеймс Ганн, став творцем фільму «Вартові Галактики».
  • У 2014 році актор Джон Галлахер-мол. пробувався на одну з ролей у фільмі «Вартові Галактики». За словами Джеймса Ганна, Галлахер був одним з найкращих акторів кастингу, але підходящої ролі для нього не знайшлося. Тому Ганн вирішив написати сценарій «Експеримент „Офіс“» спеціально під цього актора.
  • Актор Майкл Рукер і сценарист Джеймс Ганн раніше вже працювали разом у фільмах «Слимак», «Супер» і «Вартові Галактики».
  • Бюджет картини склав 5 мільйонів доларів. Фільм окупився в перші 10 днів прокату в США, заробивши понад 7 мільйонів доларів.
  • Сюжет фільму «Експеримент „Офіс“» схожий з японською картиною 2000 року «Королівська битва», в якій теж можна почути «Реквієм» Джузеппе Верді.

Продюсер і автор сценарію Джеймс Ганн про фільм:

Мені б хотілося, щоб люди, які дивляться цей фільм, думали про те, хто вони, що вони таке і як вони ставляться до інших. Я хочу, щоб «Експеримент „Офіс“» стимулював розмови: Ви Майк? Леандра? Норріс? І, нарешті, я б хотів, щоб глядачі оцінили, як «Експеримент „Офіс“» відрізняється від інших фільмів жахів. Так, він може бути більш суворим для перегляду, і, так, у нього може бути більше гумору, але я впевнений, що характер його співчуття до персонажів дійсно відрізняє цей фільм від безлічі інших жахів.

Режисер Грег МакЛін про фільм:

Кіноглядачі будуть в захваті від захоплюючого поєднання людської драми і хаосу високих концепцій. Мені подобаються жахи, фентезі, наукова фантастика і трилери, тому що ці жанри ведуть нас в інше місце і показують нам те, чого б ми ніколи не побачили в реальному житті. «Експеримент „Офіс“» по суті йде корінням до реалізму і страху, який походить від правдоподібних, реальних персонажів. Найбільше мене цікавлять історії, які надають емоційний вплив, і я вважаю, що «Експеримент „Офіс“» дуже добре справляється з цим.

Преса про фільм:

«Експеримент „Офіс“» — це належним чином дискредитуючий, радісно тривожний фільм.

Entertainment Weekly

«Експеримент „Офіс“» йде хвилею різанини через ліфти нічого не підозрюючої офісної будівлі, вміло роблячи вовків з овець.

«Експеримент „Офіс“» коливається між «забавою», жорстокою жорстокістю і більш серйозною різноманітністю — останнє уособлюється центральним елементом фільму, лякаюче організованим процесом усунення, який повторює масові стрільби та історичні фінальні рішення в рівній мірі.

We Got This Covered

Як притча про невід'ємні противогуманні аспекти щурячої раси, це до біса хороша забава.

Austin ChronicleMarc
3091 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: