Marvel зніме дорослий мультсеріал про Дедпула

11 червня 2017,  16:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал FXX замовив у Marvel Television мультсеріал про нецензурні пригоди Дедпула.

Після успіху Дедпула у втіленні Райана Рейнольдса на великому екрані, чий торішній антигеройский сольник став найприбутковішим фільмом з рейтингом 18+ всіх часів, розширення франшизи балакучого найманця було лише питанням часу, і ось вже Вейд Вілсон буде робити шаурму з ворогів на телеекрані.

Офіційний сайт Marvel повідомляє, що мультсеріал про Дедпула за жанром буде анімованим комедійним екшеном для дорослих, що звучить досить привабливо.

Шоураннерами, продюсерами і сценаристами мультсеріалу будуть творець «Атланти» і володар «Золотого глобуса» Дональд Гловер та його брат Стівен Гловер.

Продюсувати «Дедпула» також будуть Джозеф Лоуб і Джеймс Чорі, які працювали над такими марвелівськими серіалами, як «Зірвиголова», «Агенти Щ.И. Т.» і «Легіон».

Лоуб говорить про своій новий проекті з великим ентузіазмом:

Чи може це бути ще більшими веселощами? Дедпул, Дональд і FX — ідеальне поєднання для балакучого найманця! Ми раді, що наші відносини з FX, які почалися з «Легіону», продовжаться тим, що точно буде новаторським серіалом в дорослому світі анімації.

У липні Гловер зіграє в марвелівському екшені «Людина-павук: Повернення додому», а після його можна буде побачити в спін-оффі про Хана Соло і в 2 сезоні «Атланти», яка повертається на екрани наступного року. Також актор озвучить Сімбу в диснеївському рімейку «Король Лев» Джона Фавро.

Прем'єра мультсеріалу «Дедпул» відбудеться у 2018 році.

1316 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: