Мелісса Маккарті зіграє місіс Клаус

11 червня 2017,  02:27 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Оскарівська номінантка Мелісса Маккарті виконає головну роль в комедії «Марджі Клаус» («Margie Claus»).

Студія New Line Cinema планує зняти святкову комедію «Марджі Клаус». Вона розповість про те, як під Різдво зникає чоловік головної героїні Санта Клаус, і Марджі, яка є домосідкою, тепер має зібрати незвичайну команду рятівників і вирушити до Північного полюса на пошуки свого чоловіка.

Маккарті буде в цьому образі не тільки рятувати Санту і Різдво, а й співати, оскільки фільм збираються зробити сімейним мюзиклом в дусі «Ельфа», як повідомляє The Hollywood Reporter. Для актриси, яка підкорила весь світ своїм почуттям гумору, це буде музичний дебют.

Сценарій до «Марджі Клаус» написали Бен Фальконе і Деймон Джонс.

Фальконе, який одружений на Маккарті з 2005 року і неодноразово працював з нею над різними проектами, також виступить режисером комедії і буде продюсувати її разом з дружиною. Не дивно, якщо він і Санту зіграє.

Минулого року Маккарті попрощалася зі своїм сіткомом «Майк і Моллі», де грала Моллі, а також з'явилася в рімейку «Мисливці за привидами». Серед майбутніх проектів актриси значиться мультфільм «Обережно, привиди!», комедія «Душа компанії» і байопік «Чи зможете ви мене пробачити?», де Маккарті зіграє біографа знаменитостей Лі Ізраель.

Прем'єра «Марджі Клаус» відбудеться 15 листопада 2019 року.

1363 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...