Джейсон Момоа зіграє в адаптації комп'ютерної гри «Just Cause»

4 червня 2017,  20:48 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Гри престолів» і «Ліги справедливості» Джейсон Момоа підписався на головну роль в екранізації гри «Just Cause» («Праве діло»).

«Праве діло» буде пригодницьким екшеном, який розповість про спецагента Ріко Родрігеса, що працює на секретну організацію Агентство.

Деталі сюжету поки не розкриваються, але він буде натхненний відеогрою «Just Cause 3», де Родрігес повертається на свою батьківщину в Медічі, вигадану середземноморську республіку, яка знаходиться під жорстоким контролем диктатора генерала Себастьяно Ді Равелло. І місією спецагента є його усунення.

Головну роль в екшені зіграє Момоа, як повідомляє Variety.

Над сценарієм до «Правого діла» працює Джон Коллі, сценарист оскароносного фільму «Хазяїн морів: На краю Землі».

Режисером адаптації стане Бред Пейтон, що зняв «Подорож 2: Таємничий острів» і «Розлом Сан-Андреас», а нині зайнятий зйомками «Шаленства» з Двейном Джонсоном.

Зараз Момоа знаходиться в Австралії, де знімається в сольному супергеройському екшені «Аквамен». З наступного четверга актора можна буде побачити на великому екрані в комедійному бойовику «Його собаче діло» з Брюсом Віллісом, а в листопаді він повернеться в образі короля океанів в «Лізі справедливості».

Прем'єра «Правого діла» очікується не раніше 2019 року.

2594 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...