Джонні Депп стане «Королем джунглів»

2 червня 2017,  02:21 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Піратів Карибського моря» Джонні Депп зіграє головну роль у чорній біографічної комедії «Король джунглів» («King of the Jungle»).

«Король джунглів» буде заснований на статті Джошуа Девіса «Останній бій Джона МакЕфі», опублікованій журналом Wired. Вона розповідала про творця програмного забезпечення McAfee Antivirus, який заробив величезні статки, а потім переїхав жити в джунглі в Белізі.

Сайт Deadline підтверджує, що на головну роль в цьому фільмі підписався Депп.

Проект був представлений в рамках 70-го Каннського кінофестивалю, де компанія IMR International продавала права на прокат «Короля джунглів» в різні країни.

Представник IMR розкрив, чим герой Деппа буде займатися в Белізі, провівши при цьому паралелі з життям головного антагоніста фільму «Апокаліпсис сьогодні»:

[В джунглях] його життя складалося зі зброї, сексу і божевілля в стилі полковника Курца.

Сценарій «Короля джунглів» напишуть Скотт Александр і Ларрі Карацевськи, сценаристи байопіков «Ед Вуд», де Депп зіграв головну роль, і «Народ проти Ларрі Флінта».

Режисерами комедії стануть Гленн Фікарра і Джон Рекуа, які зняли «Це безглузде кохання» і «Фокус».

Зараз Деппа можна побачити в українських кінотеатрах в його культовому образі капітана Джека Спарроу в «Піратах Карибського моря: Помста Салазара». У четвер вийшов перший трейлер детективної драми «Вбивство в „Східному експресі“», де він зіграє разом з Кеннетом Браною, Пенелопою Крус і Дейзі Рідлі. Наступного року актор повернеться в образі темного мага Геллерта Гріндевальда в «Фантастичних звірях і де їх шукати 2», а після зіграє Людини-невидимку.

1501 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: