Диво-жінка піднімає танк на новому постері

26 травня 2017,  14:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий постер «Диво-жінки» демонструє величезну фізичну силу супергероїні.

В минулому році ми бачили, як Диво-жінка у виконанні Галь Гадот безстрашно рятує день в «Бетмені проти Супермена», коли супергероїня раптово з'явилася на полі бою Бетмена і Супермена з Думсдеєм, круто справляючись з цим величезним інопланетним монстром за допомогою меча і щита і утримуючи його своїм ласо.

Той епізод показав, що Діана Прінс володіє серйозними силами, але це зовсім не все, на що вона здатна. Диво-жінка, наприклад, може з легкістю підняти над собою цілий танк часів Першої світової війни, в розпалі якої вона виявиться в своєму сольному фільмі.

Британські танки тих часів моделі Mark важили близько 27-29 тонн, як повідомляє Вікіпедія. Це все одно, що вона підняла б над головою 6 африканських слонів. Вражає, чи не так?

Тому готуйтеся до нових подвигів супергероїні зі світу DC на великому екрані.

У «Диво-жінці» вона зійдеться у двобої із самим богом війни Аресом.

Режисером кінокартини виступає Петті Дженкінс, а разом з Гадот в ній зіграють Кріс Пайн, Конні Нільсен, Робін Райт, Єлена Анайя і Денні Х'юстон.

Українська прем'єра «Диво-жінки» відбудеться 1 червня. Перші відгуки на неї, які ви можете читати тут, звучать досить обнадійливо.

2761 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: