Як Орландо Блум вперше показав синові «Піратів Карибського моря»

25 травня 2017,  19:57 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Орландо Блум поділився зворушливою історією про те, як в перший раз показав своєму маленькому синові «Піратів Карибського моря».

На екрани прибула п'ята частина популярної диснеївській франшизи «Пірати Карибського моря: Помста Салазара», і напередодні виходу фільму виконавець ролі Вілла Тернера вирішив познайомити з цією історією свого 6-річного сина Флінна Крістофера Блума.

На «Нічному шоу з Джиммі Феллоном» актор розповів ведучому, що спочатку не хотів показувати синові свій блокбастер:

Спершу я не хотів йому показувати [«Піратів Карибського моря»]. Хотів зберегти це в таємниці, щоб у нас були звичайні відносини. Деякий час не хотів, щоб він знав, що тато робив. Але потім він пішов у школу, і я подумав: «Ну гаразд».

Коли знімали п'ятий фільм, про який говорили всі навколо, і Блум здався:

Я хотів, щоб це був наш момент, щоб я показав йому «Піратів Карибського моря». Минулого літа ми були у Франції, і я поставив невеликий телевізор — це не був якийсь величезний екран, але я просто включив фільм, він почав його дивитися, а я знімав його реакцію на камеру. І він сказав: «Стривай, це ж ти. Що? Адже це ти?»

Після перегляду син навіть повірив, що його батько вміє ходити по воді:

Потім він був трохи незадоволений, що мене дуже налякало; я почав думати, що перед показом треба було поспілкуватися з дитячим психологом і все продумати. В голові проносилося: «Про що я тільки думав! Це жахлива ідея!» А потім йому дуже сподобалося. Він почав питати: «А як довго ти можеш затримувати дихання під водою? Ти правда це можеш?» Тепер він вірить, що я можу пройтися по воді з кінця одного океану в інший. Тепер я супертатко.

Як Блум розповідав цю історію в обличчях, дивіться у відео нижче.

«Пірати Карибського моря: Помста Салазара» можна побачити в українських кінотеатрах з сьогоднішнього дня. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

2336 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: