«Мамма Mia!» отримає продовження

20 травня 2017,  18:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Universal запланувала сіквел до мюзиклу «Мамма Mia!», який вийде на екрани вже наступного року.

Сайт EW повідомляє, що сіквел романтичного мюзиклу «Мамма Mia!» буде називатися «Mamma Mia: Here We Go Again!» на честь рядка з пісні гурту ABBA, що послужила натхненням для оригіналу.

Перша частина вийшла у кіно в 2008 році і розповідала про юну дівчину Софі, яка збирається заміж, але не знає, хто її справжній батько. Вона запрошує на весілля трьох колишніх маминих кавалерів, кожен з яких вважає, що Софі — саме його дочка, що призводить до незручних ситуацій за участю її потенційних батьків і мами дівчини, яка починає згадувати свої минулі почуття до кожного з них.

Головну героїню у фільмі зіграла Аманда Сайфред, її маму – Меріл Стріп, а кандидатів у батьки – Пірс Броснан, Стеллан Скарсгард і Колін Ферт.

«Мамма Mia!» заробила $609,8 мільйонів при бюджеті в $52 мільйони, тому досить дивно, що сіквел до неї не з'явився раніше.

Режисером і сценаристом другої частини стане англієць Ол Паркер, що працював над сценарієм до «Готеля „Меріголд“» і його продовження.

Боси Universal збираються повернути в сіквелі каст оригіналу, а також розбавити його новими обличчями. У фільмі пролунає багато пісень ABBA, які не були присутні в «Мамма Mia!».

У світовий прокат «Mamma Mia: Here We Go Again!» увірветься з піснями і танцями 20 липня 2018 року.

2319 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: